محل تبلیغات شما

پوست گاو و خواص آن

 

ما بعضی اوقات می خواهیم وقتی از بعضی از گوشتهایی که از فرهنگهای دیگر استفاده می کنند یاد بگیریم. و هرچه طبیعت بشر پیش می رود ، غذاهای خود را طبیعی و قابل قبول می دانیم.

 

غذاهایی مانند تریپ ، یعنی روده حیوانات ، بخشی از گروه گسترده ای به نام جوش ها است و شامل حفره ها و کلیه اندام های داخلی ، مغز ، زبان ، ریه ها و غیره است. دم گاو نیز ظرافت بسیار گران قیمت در جامائیکا است. پوست گاو همچنین دارای غرور و افتخار به ویژه در مردان است زیرا این ماده ژلاتین زیاد را با پتانسیل آفرودزیازیک مرتبط می کند.

 

جامیانیان در استفاده از مواد خام در پخت و پز استثنایی نیستند زیرا این عمل توسط همه فرهنگ ها انجام می شود. برخی از تخلفات ، مانند 'کبد کبد' ، حتی در رستوران های خوب مایه افتخار است. گزارش های حکایتی توسط جامهامیان در ایالات متحده وجود دارد مبنی بر اینکه مردم کارائیب باعث شده اند که به دلیل تقاضا برای این ظرافت ها ، هزینه های سالن ، تریپ و سایر مواد مغذی را در نیویورک افزایش دهند.

 

پوست گاو و پنبه

 

با این حال شگفت انگیزترین کشف من محبوبیت پوست گاو در بسیاری از کشورهای آفریقایی است. من اعتقاد دارم ، مانند بسیاری از غذاهای دیگر که اکنون در جامائیکا از آن لذت می بریم ، مانند بسیاری از خورش های محبوب ما ، آنها پیدایش خود را در سرزمین مادری دارند. پوست گاو به طور گسترده ای "پونمو" خوانده می شود و در مقیاس گسترده ای خورده می شود که تهدیدی برای صنعت چرم در نیجریه محسوب می شود. طبق مقاله ای از BBC ، چند سال پیش ، "نیجریه چرم کفش خود را می خورد". کسانی که در این صنعت هستند خواستار ممنوعیت مصرف ponmo برای صرفه جویی در صنعت هستند.

 

اعتقاد بر این است که برخی افراد پوست گاو را می خورند زیرا گوشت آن گران است و برخی دیگر نیز از یک دلبستگی سنتی. برخلاف سرخ کردن و سرخ کردن در بسیاری از کشورهای آفریقایی ، پوست گاو در جامائیکا در خورش و سوپ ها تهیه می شود و برخی از افراد از آن به همراه پای گاو استفاده می کنند تا ژله ای تهیه کنند که آن را طعم دهند و برای اهداف دارویی بخورند.

 

ارزش غذایی

 

هنگامی که تریپت و مکمل مقایس می شوند ، ارزش غذایی آنها مشابه است ، اما قطره به میزان قابل توجهی در کلسترول بیشتر است. اما ، هنگامی که این دو در استیک گوشت گاو با وزن یکسان مقایسه می شوند ، مقدار پروتئین استیک بیشتر است.

 

پوست گاو از نظر ژلاتین سرشار از پروتئین است که از نظر اسیدهای آمینه غیر ضروری (بدن بدن می تواند آن را تولید کند) و از نظر اسیدهای آمینه اساسی (آنهایی که باید توسط رژیم غذایی تهیه شود) بسیار غنی است. ژلاتین موجود در پوست و استخوان های گاو در صنایع غذایی تجاری و سایر صنایع مانند صنایع داروسازی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد ، به عنوان مثال پوسته های بیرونی کپسول ها را تهیه می کند.

برای تهیه غذاهای دلپذیر از تریپ ، پودر و مخصوصاً پوست گاو با کیفیت پروتئین کامل ، توصیه می شود ، همانطور که در جامائیکا تمرین می شود ، آنها را با نوعی از حبوبات مانند لوبیای پهن طبخ کنید.

یکی دیگر از نگرانی ها در استفاده از پوست ترامپ و گاو ایمنی است. حصول اطمینان از عدم وجود این مواد غذایی از انگل ، به طور صحیح تمیز و تأیید شده توسط بازرسی های بهداشت عمومی ، باید در اولویت باشد. همچنین ترس از آلودگی شیمیایی ناشی از موادی که در پوست گاو برای اهداف دامپزشکی استفاده می شود وجود دارد.

 

درون Ponmo ، پوست گاو که دیده نمی شود و می خوریم چیست؟

 

بسیاری از مردم با گذشت زمان ، درباره آنچه دقیقاً درون آن است ، اندیشیده اند. در گذشته ، به ما گفته می شد که هیچ چیز مفیدی ندارد. اما پونمو حاوی چیزهای مفیدی برای بدن است.

100 گرم پوست جوشانده و ضخیم گاو حاوی حدود 224.65kcal انرژی ، 6.80 گرم کربوهیدرات ، حدود 43.9 گرم آب ، 9/46 گرم پروتئین ، 1.09 گرم چربی و 0.02 گرم فیبر است. برای ریز مغذی ها حاوی مقادیر کمی کلسیم (61mg) ، آهن (4.3mg) ، منیزیم (12mg) ، فسفر (36mg) و روی (6.79mg) است.

 

بگذارید به کیفیت آنچه در آن کمک می کند نگاهی بیندازیم. پوست گاو ، Ponmo ، حاوی کلاژن زیادی است. هنگام رتبه بندی پروتئین ، مشخصات اسید آمینه (بلوک های ساختاری پروتئین) اغلب مشاهده می شود. هنگام مقایسه Ponmo با گوشت بدون چربی ، گوشت گاو در کیفیت پروتئین جایزه می گیرد.

 

کلاژن هیدولیزات

 

کلاژن هنگام پختن ژلاتین را تشکیل می دهد. ژلاتین همچنین به کلاژن هیدرولیز گفته می شود و حاوی حداقل هشت اسید آمینه ضروری به همراه سایر اسیدهای آمینه غیر ضروری است. با این حال ، این شامل تمام اسیدهای آمینه ضروری نیست. بنابراین ارزش بیولوژیکی کمتری در نظر گرفته می شود. برای گوشت ماهیچه ، حاوی تمام اسیدهای آمینه ضروری است.

 

کلاژن فراوان ترین پروتئین در بدن ما است. از آنجا که بدن ما کلاژن تولید می کند ، ضروری نیست که برای رشد باید کلاژن بخوریم. با این حال ، هرچه پیرتر می شویم ، توانایی تولید کلاژن باعث کاهش چین و چروک می شود. خوردن بیش از حد قند یا کربوهیدرات های تصفیه شده (آرد سفید ، برنج سفید) ، سیگار کشیدن و اشعه ماوراء بنفش خورشید همچنین توانایی ما در تولید کلاژن را کاهش می دهد.

اگرچه در مورد کشورهایی مانند نیجریه که "کفش های خود را می خورند" حرف های زیادی زده شده است ، جالب اینجاست که افزایش تبلیغات مکمل های کلاژن در اینترنت و داروخانه ها نیز افزایش یافته است. برخی از این مکمل ها از پوست حیوانات و قطعات حیوانی حاوی کلاژن ساخته شده اند.

 

 

کلاژن به طور گسترده ای برای جوان سازی پوست ، بهبود مو ، ایجاد عضله ، بهبود خاصیت ارتجاعی پوست و کاهش درد ناشی از آرتریت ترویج می شود. چند مطالعه علمی وجود دارد که این ادعاها را تأیید می کند.

 

نکته منفی خوردن پونمو مربوط به موارد زیر است:

 

بیماری های پوستی گاو

مواد شیمیایی و مواد زاید در پوست گاو

پردازش پوست گاو / پنهان کردن برای خوردن غذا

اوکی و همکاران 2009 توانستند مشخص کنند که برخی از فات سمی در پونمو سوخته (سوزاندن) وجود دارد. Ekenma و همکاران 2015 نیز این موضوع را تعیین كردند و گزارش دادند كه حضور غیرقابل قبول این مواد شیمیایی سمی می تواند در نتیجه نادر ، عوامل محیطی و همچنین سنگ فرش باشد.

پوست گاو که جوشانده شده و پوست آن برای از بین بردن مو جدا شده است ، ظاهراً بهتر از آن است که توسط هیزم ، موتور صرف شده یا لاستیک های خرج شده ترشح می شوند. گزارش شده است که پونمو (که معمولاً ظاهری دودی قهوه ای دارد) حاوی هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای (PAH) ، بنزن و دیوکسین ها است که همه مقصر شکل گیری سرطان هستند. همچنین PAH را در ماهی دودی ، گیاهان کباب شده (و به طور کلی غذاهایی که با شعله های تماس دارند) خواهید یافت.

 

Oko و Okoye 2017 همچنین گزارش داده اند که تفاوت در کل محتوای PAH در پونمو آهنگری و غیر ترانه شده معنی دار نیست. در حالی که این یک مطالعه اخیر است ، فقط یک مطالعه است. با این حال ، این واقعیت که پونمو ضبط شده حاوی PAH است ، باید باعث شود که هنگام خرید ، احتیاط کنیم

همچنین Oko و Okoye 2017 برای کاهش سطح برخی آلاینده ها ، جوش شیرین ، خیساندن در آب و شستن پونمو با اسفنج آهنی را توصیه می کنند.

همچنین مسئله بیماری های پوستی گاو و سایر مواد زاید در پوست وجود دارد.

اگر ما می خواهیم صنعت کفش ما رونق ببخشد ، ممکن است بخواهیم غذای Ponmo خود را بر خلاف یک ممنوعیت آشکار همانطور که در برخی ایالت ها پیشنهاد شده بود ، جیره بندی کنیم. بیشتر افراد به دلیل کلاژن آن Ponmo را نمی خورند. این غذا خورده می شود زیرا این یک ظرافت است و مردم آن را فقط در نیجریه و سایر کشورها مانند غنا دوست دارند.

در پایان ، پونمو نیز حاوی مواد مغذی است. اما نباید جایگزین گوشت ، ماهی و سایر منابع عالی پروتئین شود. Ponmo حاوی کلاژن است ، که به ویژه برای افراد سالخورده و افراد مسن ما ، در بهبود پوست و مو مفید است.

روش ما در پرورش گاو ، عوامل محیطی و فرآوری پوست میزان مواد شیمیایی سمی موجود در آنها را تعیین می کند. اگر نمی توانید از کنترل این 3 عامل ذکر شده اطمینان داشته باشید ، باید در خرید و مصرف Ponmo احتیاط جدی کنید.

پوست گاو و خواص آن

کشیدن دندان با روغن نارگیل

مزایای اصلاح صوزت با روغن نارگیل

، ,پوست ,گاو ,های ,ها ,حاوی ,می شود ,پوست گاو ,است ، ,می کند ,و سایر ,اسیدهای آمینه ضروری ,تمام اسیدهای آمینه

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

روستای آقچه خرابه